domingo, 4 de febrero de 2018

App2.- Converteix el teu mòbil en una eina de dibuix: PaintPot (Individual) + App2 v2.0.- Ampliem les possibilitats del PaintPot

Amplien les possibilitats del Paint Pot
Ves a l'Appinventor, carrega el projecte PaintPot desenvolupat anteriorment i torna´l a desar  amb un altre nom (Projects- save project as...) 
En aquesta nova App has d'afegir noves prestacions al Paint Pot que has fet en l'activitat anterior però aquest cop sense cap tipus d'ajuda directa... investiga els components de l'App inventor, els blocs de programació i les diferents prestacions que ens ofereixen per tal de dotar a la nostra nova App de les següents millores:
  • botons per poder escollir el gruix de la línia de dibuix (semblant al que ja hem fet per dibuixar els punts amb diferents tamanys...)
  • Botó per fer una foto amb la càmara del mòbil i que aquesta es quedi com a fondo de pantalla ("canvas") per poder dibuixar-hi a sobre.
  • Botó per guardar el disseny creat  a la nostra galeria de fotos del mòbil.
  • Botó que ens permeti seleccionar entre el fondo de dibuix que tenim per defecte i un fondo sense imatge de color blanc.

* Haver d'ampliar el disseny de la app i fer-la més extensa va consistir en posar una camera perquè es pugues fer una foto i pintar aquella fotografia. I fer que la foto es guardes al mobil va ser un repte.












No hay comentarios:

Publicar un comentario